Despre OM HR

Povestea noastra

OMHR este o echipa de profesionisti in tot ceea ce inseamna serviciile administrare resurse umane si salarizare pentru toate tipurile de companii care doresc sa externalizeze astfel de servicii. Gestionarea resurselor umane intr-o societate comerciala este intr-o dinamica continua. Acest lucru inseamna o adevarata provocare pentru fiecare antreprenor. Tocmai de aceea OMHR ofera solutii complete pentru administrarea resurselor umane, a salarizarii in fiecare companie, dar si servicii de consultanta in domeniu.

In acest scop OMHR utilizeaza diferite sisteme informationale integrate menite a facilita administrarea personalului din fiecare companie si salarizarea personalului. Fiecare companie care doreste sa isi externalizeze procesele specifice domeniului resurse umane, precum selectia, recrutarea, angajarea si salarizarea personalului, poate sa apeleze cu incredere la firma noastra. In acest mod fiecare societate comerciala se poate focusa direct si exclusiv pe acele activitati specifice domeniului de activitate pentru a aduce plus valoare si implicit pentru a ajunge la succesul organizatiei.

OMHR inseamna o echipa cu o foarte buna pregatire teoretica in domeniul resurselor umane, dar si cu multi ani de experienta in aceasta industrie. Expertiza, experienta si cele mai moderne sisteme informatice utilizate in domeniul HR contribuie la oferirea unor servicii la cele mai ridicate standarde de profesionalism si de calitate.

Misiunea noastra este aceea de a oferi rezultate fiecarui client in parte si de a contribui cu expertiza noastra in domeniul HR la indeplinirea obiectivelor fiecarui business. In acest sens punem la dispozitia clientilor profesionalism, competenta, seriozitate si implicare.

Ne luam angajamentul de a oferi fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate la preturi competitive pe aceasta piata de servicii. Dorim sa incheiem parteneriate si colaborari pe termen lung bazate pe incredere si pe respect. Tocmai de aceea atunci cand alegi OMHR ai certitudinea ca ai ales o echipa de specialisti in domeniul HR pentru care integritatea si profesionalismul oferit clientilor sunt primordiale.

Ce ne recomanda?

 • Echipa de profesionisti – cea mai importanta resursa pentru fiecare companie o reprezinta resursa umana. Tocmai de aceea ne-am asigurat ca fiecare dintre oamenii care lucreaza pentru noi sa fie temeinic pregatit si instruit, dispus la formare continua si cu o experienta in domeniul HR.
 • Serviciile – oferim servicii complete in tot ceea ce inseamna administrare personal, recrutare si salarizare, dar si consultanta in HR. Suntem flexibili in a adapta aceste servicii nevoilor fiecarei companii sau organizatii.
 • Valorile – ne propunem sa oferim in raport cu fiecare client in parte exact ceea ce ne-am dori sa primim la randul nostru: onestitate, integritate, seriozitate, profesionalism, promptitudine si moralitate.

Cine suntem?

OMHR CONCEPT este o companie infiintata in anul 2005 si este specializata in domeniul resurselor umane. In cei peste 15 ani de activitate in acest domeniu societatea a continuat sa creasca pe piata acestor servicii si intreaga echipa de specialisti HR a luat parte la numeroase stagii de formare. In dorinta de a oferi un suport specializat in tot ceea ce inseamna resursele umane pentru fiecare companie, OMHR CONCEPT se pliaza pe nevoile fiecarei societati pentru a reusi sa razbata in desisul birocratic din Romania si care de multe ori este pe cale sa sufoce anumite societati comerciale.

Intr-o piata concurentiala foarte aglomerata, OMHR CONCEPT este unul dintre numele importante si care se bucura de increderea colaboratorilor sai. Acest succes este datorat in primul rand profesionalismului si calitatii serviciilor prestate, dar si promptitudinii de a raspunde nevoilor fiecarui client in parte.

Intregul colectiv este unul foarte competitiv si pregatit oricand sa faca fata tuturor provocarilor care pot sa se iveasca atunci cand vine vorba despre administrarea personalului unei companii. Pentru a face fata cu brio tuturor modificarilor legislative in domeniu, toti specialistii nostri iau parte constant la diferite cursuri de formare si specializare. Cu o paleta de servicii completa, OMHR CONCEPT contribuie la o organizare mai eficienta a oricarei societatii si in acelasi timp la reducerea costurilor.

Avantajele externalizarii

Principalele avantaje care recomanda externalizarea serviciilor de administrare personal si salarizare sunt urmatoarele:

 • Controlul si reducerea costurilor printr-o eficienta sporita in recrutarea si gestionarea resurselor umane in cadrul fiecarei organizatii;
 • Reducerea riscului datorat schimbarilor legislative frecvente in domeniile HR si al salarizarii;
 • Suport permanent in tot ceea ce inseamna administrarea personalului companiei;
 • Acuratetea informatiilor contribuie la luarea unor decizii bazate pe informatii complete, corecte si actuale in domeniul resurselor umane;
 • Transferul responsabilitatii prin plasarea raspunderii recrutarii de personal, intocmirii contractelor de angajare si gestionarea salarizarii;
 • Cresterea confidentialitatii datelor prin sisteme performante de securitate a tuturor datelor angajatilor;
 • Cresterea eficientei printr-o productivitate sporita ca urmare a unei concentrari asupra activitatii principale a organizatiei (companiei);
 • Dezvoltarea companiei prin faptul ca beneficiezi de angajati recrutati de catre specialisti in domeniul HR, angajati care iti vor aduce contributii importante in atingerea obiectivelor din cadrul organizatiei.

Telefon

004 0744 507020

Fax

004 0378 102480

Email

office@omhr.ro